Actueel

2020 /  maart

Project “Learn to Sing” 

Op 6 dinsdagavonden vanaf maart kunt u op een plezierige, laagdrempelige manier het “zingen in een koor” ervaren. U maakt kennis met de gemengde koorgroep The Sea Sight Singers.

Zij organiseert het project “Learn to Sing” en geeft iedereen die koorervaring wil opdoen de gelegenheid deel te nemen. Samen met The Sea Sight Singers beleeft u “het zingen in een koor” en wellicht maken we u enthousiast voor onze zanggroep en besluit u bij ons aan te sluiten als lid.

Er wordt o.a. gewerkt aan stemvorming en ademtechniek. Daarnaast studeren we enkele  nummers in. Ons repertoire is divers, van vocal jazz, pop, close harmony tot het Nederlandse lied.

Als afsluiting volgt (op de 6de dinsdagavond) een kleine presentatie waarin we de resultaten van deze cursus presenteren en familie en vrienden welkom zijn.

Het project “Learn to Sing” inclusief afsluitende presentatie (7 april) is op de dinsdagavonden 3,10,17,23,31 maart en 7 april van 20.00 – 21.15 u. en vindt plaats in gebouw T&O, Kogendijk 42a Bergen. De kosten bedragen € 35,-. U bent vrij om na 21.15u. te blijven luisteren naar de reguliere repetitie tot 22.15u.

Ga naar de home pagina om u aan te melden