Paul van Venrooij – Dirigent

In zijn jeugd speelde Paul klarinet en saxofoon in de plaatselijke band van het jongerenkoor en bij ‘The Spirits’. Hij zong 15 jaar als tenor bij de succesvolle vocalgroup ‘Close-up’, eerst onder leiding van Johan Rooze en later onder leiding van Jetse Bremer.

Hij studeerde naast zijn parttime baan bij VSM, aan het conservatorium in Alkmaar en is afgestudeerd in 2006 met als hoofdvak koordirectie bij Johan Rooze. Hij heeft zangles gehad bij Janine Vos, Jan Ploeg en bij Jorine Samsom en Jan van Zelm.

Paul volgde verschillende workshops op het gebied van Vocal Jazz bij onder andere Mathilde Santing, Simon Carrington, Phil Mattson en Darmon Meader.

Naast The Sea Sight Singers is Paul verbonden aan kerkkoor One more Voice in Heiloo. Paul is zeer betrokken bij de koren die hij begeleidt.

Corinne Moerbeek – Pianist

Ik  begon op mijn achtste verjaardag bij Pieter-Jan Olthof met pianospelen. Op negenjarige leeftijd stond ik op het podium. Van 1986 tot 1991 studeerde ik piano ik bij Hans Bruin aan het Conservatorium in Alkmaar. Daar behaalde ik mijn diploma docerend musicus. Voor meer info zie website coanmusic