Muzikale leiding

Paul van Venrooij (1966) – Dirigent

In zijn jeugd speelde Paul klarinet en saxofoon in de plaatselijke band van het jongerenkoor en bij ‘The spirits’. Hij zong 15 jaar als tenor bij de succesvolle vocalgroup ‘Close-up’, eerst onder leiding van Johan Rooze en later onder leiding van Jetse Bremer.

Hij studeerde naast zijn parttime baan bij VSM, aan het conservatorium in Alkmaar en is afgestudeerd in 2006 met als hoofdvak koordirectie bij Johan Rooze. Hij heeft zangles gehad bij Janine Vos, Jan Ploeg en bij Jorine Samsom en Jan van Zelm.

Paul volgde verschillende workshops op het gebied van Vocal Jazz bij onder andere Mathilde Santing, Simon Carrington, Phil Mattson en Darmon Meader.

Naast The Sea Sight Singers is Paul verbonden aan kerkkoor One more Voice in Heiloo en Chantous in Schoorl. Paul is zeer betrokken bij de koren die hij begeleidt.

 

Wijnanda Burger-Dekker – Pianiste

Wijnanda is afgestudeerd aan het conservatorium in 2 hoofdvakken, piano en pijporgel. Zij gaf veel concerten op piano en orgel, zowel solistisch als in ensembles, o.a. met composities van haar echtgenoot Jan Burger. Hieruit kwam een 3-tal cd’s voort die te beluisteren waren op Radio 4 Classic FM en de concertzender.

Zij geeft nog piano- en pijporgelles en begeleidt zowel (koor) zang als andere instrumenten.